Warning: Undefined variable $ub in /customers/a/d/2/kleinblatt.be/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148 Warning: Undefined variable $ub in /customers/a/d/2/kleinblatt.be/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160 Grootste Koosjere Belgische Bakkerij in Antwerpen - Koop bij de Beste!

Provinciestraat 206, 2018 Antwerp - Belgium    Tel: + 32 3 233.75.13          BTW/TVA/VAT: BE0404.838.705

Your IP=3.237.32.15

Assortiment

Bakkerij Kleinblatt biedt een erg ruim assortiment broodsoorten. Bij ons kan u terecht voor klassieke broden tot Oost-Europese specialiteiten. Ook onze koffiekoeken zijn een begrip in Antwerpen en de wijde omgeving. Generatie na generatie bakt de familie Kleinblatt ze trouw aan het familierecept en volgens de eigen, traditionele productiewijze.

Een heugelijk feest of viering in het vooruitschiet? Onze feesttaarten zijn een streling voor het oog en lekker om van te smullen. Ontdek zeker ook onze huisgemaakte pralines, ijs en deegwaren. Al onze producten zijn koosjer bereid en voldoen aan de joods spijswetten, de kasjroet.

Kom en ontdek ze bij bakkerij Kleinblatt! We zijn er voor elke gelegenheid en voor elke smaak.

Resultaat 1–18 van de 133 resultaten wordt getoond